Polera epoxy STEG för STEG

 

 1. 1: Slipa och polera kan låta krångligt men är egentligen ganska enkelt!
 2. 2: Det viktigaste av allt är att du följer en sekvens under slipningen och inte hoppar över några kornstorlekar!
 3. 3: Beroende på hur ytan du börjar på ser ut kan du börja på olika sätt, men låt oss säga att du går ifrån planhyvlat till polerat!
 4. 4: Det är enorm skillnad på slippapper och slipmaskin, jag testar en del maskiner för Pricerunner och skillnaden på resultatet är ibland skrämmande!
 5. 5: Jag använder uteslutande Mirka Iridium eller abranet tillsammans med Mirka Deros slip, det ger mig utan ansträngning helt perfekt resultat.  För våtslip använder jag Mirka Abralon
 6. 6: Då är min sekvens 80-120-180-240 (ska du olja ditt trä och epoxy kan du göra det nu)
 7. 7: Ska du forsätta och polera epoxy eller hela bordet så forsätter jag på följande vis.
 8. 8: 320 -400- (Nu går jag över till Abralon slipdynor för torr och våtslip) 500-800-1000-1500-2000 du kan välja om du ska våtslipa med vatten eller olja, ska du ha en oljad yta ska du givetvis våtslipa i olja.
 9. 9: För sista polering har jag vårt polermedel NW1 och avslutar med Topfinish 2. Mirka polarshine är också ett polersystem som är väldigt bra!
 10. 10: Det är viktigt att du använder dammsugare på sin slipmaskin, du vill inte röra runt massa slipdamm och dessutom dåligt för hälsan, specielt under våtslipning och polering är det viktigt att du sedan mellan varje steg rengör ytan innan nästa steg.

 

Rivertable epoxybord

Updating…
 • Du har inga produkter i varukorgen.