Instruktioner och information kring min webshop

Varför har jag en webshop och ett snickeri kombinerat? 

När mitt snickeri väckte explosionsartat intresse hos andra hobbysnickare och yrkesmän började det strömma in frågor kring produkter jag använder och hur jag går tillväga
för att uppnå den standard jag själv går efter. Jag lade under en lång tid kvällar och arbetstid på att besvara alla dessa frågor dagligen, detta har gjort att jag knutit ett extremt brett kontaktnät vilket är mycket positivt men det fungerade i slutändan helt enkelt inte att alla dessa nyfikna och intresserade entusiaster ringde och skickade meddelande till mig, i slutskedet gick det så långt att det spilldes värdefull arbetstid!

Så för att kunna lämna den absolut bästa supporten kring mitt tillvägagångssätt beslutade jag att öppna denna webshop,här kan du idag köpa epoxy resin, olja, verktyg och på sikt bygga upp den kring alla produkter jag själv använder och anser hålla bästa kvalité. På så vis kan alla som handlar via mig också på köpet få den absolut bästa supporten utav en som dagligen arbetar med produkterna, jag har även jobbat hårt mot leverantörerna för att kunna erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser.

Min webshop är byggd på moderna system med säkra seriösa lösningar,alltid senaste SSL certifikat, betalningsmetoder hos Klarna och kortbetalningar hos paypal för att ni ska kunna göra trygga köp!

Så när ni handlar ifrån min webshop så supporterar ni inte bara något jag verkligen brinner för utan ni köper helt enkelt en mycket bättre tjänst och bidrar till min möjlighet att fortsätta expandera med bra produkter!

Produkter jag erbjuder:

Instruktioner

Applicera Osmo Hårdvaxolja

Vässa och underhålla stämjärn

Hur gjuter man med Epoxy resin

Polering utav Epoxy resin

Bygg min planfräsjig

Skärpa sickel

Slipa en möbel

Montering C kanal och rampamuff

 

 

Jag finns tillgänglig för frågor på följande sätt

Instagram

Facebook

Telefon och Mail

 

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.